Átvétel


Megrendelést követően, kollegáinkkal egyeztetett időpontban a termék(ek) átvehető(ek) üzleteinkben.

 


Szállítás utánvéttel


Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy e-mailben egyeztetett határidőn belül futárszolgálattal elküldjük. Az utánvétes kiszállítás költségét, bruttó 30.000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja ez alatti megrendelések esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.500 Ft. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon megkísérli a kiszállítást. A csomagot a futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között szállítja, pontos időmegjelölés nélkül.


Csomagolás


Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.


Megrendelés módosítása, visszamondása


A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően (azaz mielőtt megkapja a kiszállításról szóló e-mailt) a vásárlást módosítani vagy visszamondani. Ezt az igényét jelezheti  a 26/313-385 telefonszámon, vagy e-mailben a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen kötelezettség nem terheli.


A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei


Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg: A vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszaküldeni címünkre. Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk költségei a vásárlót terhelik. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek közül csak a visszaszállítás terheli a vásárlót. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben, cégünkkel történt előzetes egyeztetés után szállíttassa vissza, vagy személyesen juttassa el hozzánk. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel,cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül a szállítási költségekkel csökkentve hiánytalanul visszautalja.


Fontos!


A címzett köteles az árut az átvételkor hiány és sérülés tekintetében haladéktalanul megvizsgálni.
A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. A Felek közötti szerződés az áru megvásárlása során jön létre. Erre való tekintettel a személyesen, üzleteinkben történő átvétel nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek.